Är tillåtet att unna sig goda saker ibland, men inte alltid

I livet är det viktigt att ha balans. Jag anser det att man inte ska förbjuda något i sitt liv. Om man vill äta godis ibland tillexempel så ska man få göra det. Det hela handlar om att man gör det ibland, och inte alltid. Om man har fler dagar med sund kost och träning, än dagar man festar till det, så är det helt ok! 

8 Nov 2019

Välkommen till min fitnessblogg

Jag är en tjej med ett enda stort intresse - hälsa. I det begreppet kan många saker inkluderas och för mig ligger stort fokus på kroppen. När min kropp känns stark så mår jag bra, så enkelt är det. Jag har alltid haft mycket energi och älskat att träna och när jag började med fitnessträning kände jag att jag hittat hem. Innan dess har jag sprungit mycket, testat gymnastik, karate, tennis och bergsklättring, men fitness är det jag trivs bäst med. Jag älskar att svettas på gymmet i mitt eget tempo, helt oberoende av andra.

PT & kostrådgivare

Jag arbetar som personlig tränare och är utbildad kostrådgivare och lever som jag lär. Jag strävar alltid mot nya mål med min fysik och allmänhälsa, det är vad jag brinner för. På den här bloggen delar jag med mig av min egen träning och ger allmänna tips och råd inom träning, kost och hälsa.