Träna med gummiband

Gummiband fungerar lika bra på över- och underkroppen och ger en perfekt träning. Det finns olika sorters gummiband att köpa och med olika motstånd. Det är bra att ha gummiband med olika motstånd då de ger dig goda utvecklingsmöjligheter och kan ta din träning till nästa nivå. Du kan alltså träna nästan hela kroppen eller rehabilitera den med hjälp av enkla medel!

 

 

6 Sep 2019

Välkommen till min fitnessblogg

Jag är en tjej med ett enda stort intresse - hälsa. I det begreppet kan många saker inkluderas och för mig ligger stort fokus på kroppen. När min kropp känns stark så mår jag bra, så enkelt är det. Jag har alltid haft mycket energi och älskat att träna och när jag började med fitnessträning kände jag att jag hittat hem. Innan dess har jag sprungit mycket, testat gymnastik, karate, tennis och bergsklättring, men fitness är det jag trivs bäst med. Jag älskar att svettas på gymmet i mitt eget tempo, helt oberoende av andra.

PT & kostrådgivare

Jag arbetar som personlig tränare och är utbildad kostrådgivare och lever som jag lär. Jag strävar alltid mot nya mål med min fysik och allmänhälsa, det är vad jag brinner för. På den här bloggen delar jag med mig av min egen träning och ger allmänna tips och råd inom träning, kost och hälsa.